Weer een ander interieur

Pfffff, dat was vroeg opstaan vanmorgen... Vandaag om 7 uur op weg voor een ritje van één uur en drie kwartier naar het Duitse Vreden, vlakbij Winterswijk net over de grens. Een lokale sloperij aldaar had namelijk een leuke sloper staan:

Afbeelding

Een hele vermoeide en treurige 1.8i 16V uit 1997 met nog geen 180k op de teller, maar wel eentje met een heel interessante binnenkant:

Afbeelding Afbeelding

Het interieur is een beetje smoezelig en heeft een goeie schoonmaakbeurt nodig en een beetje TLC met wat poetsmiddel en voor de wang van de bestuurdersstoel een beetje leerverf. Die vertoont namelijk een flinke slijtplek. De achterbankleuning heeft volgens de sloper een tijdlang neergeklapt gelegen, dus die is een beetje rimpelig, maar dat poetsen we wel weer soepeltjes, hoop ik. En wat niet in de advertentie stond maar pas bij aankomst bleek:

Afbeelding

Koudelandenpakket, want koplampsproeiers, en dus ook stoelverwarming! Niet getest, maar dat zien we later wel. Al vrij vlot na aankomst begon het te regenen, de sloper was zo aardig om de auto daarom even overdekt te plaatsen:

Afbeelding

En na anderhalf uur knutselen lag dit naast de auto, klaar om mee naar huis te gaan voor een hele vriendelijke prijs:

Afbeelding

Het spul staat nu in de schuur om te worden schoongemaakt en opgekalefatert. Vanmiddag bij de schoenmaker om de hoek gelijk wat leerverf en poetsmiddel gekocht, de komende tijd dus weer wat poets- en knutselwerk te doen, wordt vervolgd!

Permalink

Laat een reactie achter

Alle rechten voorbehouden 2008-2014 J. Veenstra. Mogelijk gemaakt door Blogger.