Oh hemeltje

Eerder deze week ben ik naar een particulier geweest die een Xantia Turbo CT Activa gaat demonteren. Er zat onder meer nog een net leren stuur in, waar de mijne nogal slecht is geworden. Dat vond ik nogal een afknapper als er straks een leren interieur in zit, dus die heeft nu een vervanger:

Afbeelding

Afbeelding

Maar daarmee zijn we er nog niet... Want opnieuw lachte het geluk me toe, de Activa bleek namelijk te zijn voorzien van zwarte hemel- en stijlbekleding! Iets wat erg zeldzaam is bij Xantia's en wat ik altijd nog een keertje wilde maar eigenlijk al uit m'n hoofd had gezet.

Afbeelding

Dus alle stijlbekledingen en handgrepen eruit gepeld en daarna voorzichtig het hemeltje losgemaakt van het dak. En zowaar, hij is er netjes en in één deel uitgekomen!

Afbeelding

Dat is dus inclusief zwarte handgrepen, zwarte interieurlampen, vier zwarte leeslampjes en twee zwarte stoffen zonnekleppen, waarvan eentje met verlichting:

Afbeelding Afbeelding

En zo ziet een hemeltje er van de bovenkant uit:

Afbeelding

Met name de C-stijlpanelen kunnen wel een schoonmaakbeurtje gebruiken, maar dat gaat goedkomen. De projectjes lijken ineens uit de lucht te komen vallen! Ondertussen is het leren interieur gereinigd en weer in het vet gezet en staat het klaar om dit weekend te worden ingebouwd. Foto's volgen!

Permalink

Laat een reactie achter

Alle rechten voorbehouden 2008-2014 J. Veenstra. Mogelijk gemaakt door Blogger.